Vibereden
 

Vibereden

Vibereden er en aldersintegreret daginstitution med børn i alderen 0-6 år. Børnehaven er inddelt i fem grupper:

Ællingerne 0-3 årige.

Musvitterne og Mejserne 3-5 årige.

Uglerne 5-6 årige og Myretuen, som er vores naturafdeling, 3-6 årige.

Børnehavens pædagogiske linje, leg, natur og bevægelse, er gennemgående i alle grupperne og læringsmiljøerne.

Vi respekterer, at barndommen er en værdi  i sig selv og er en forberedelse til livet. Vi mener derfor, det er vigtigt, at vi som voksne er både nærværende, anerkendende og gode rollemodeller i samværet med børnene.

Vibereden rummer mange store lyse og lydvenlige læringsmiljøer, to garderobepladser pr. barn, stor naturlegeplads med bålhytte, videnskabshytte, to udeværksteder, mooncar/cykelbane, tre store sandkasser, legehuse, gynger, rutsjebane, kælke/trillebakke, indianerplads, frugttræer/buske og plantekasser, så der er rig mulighed for leg, læring og kreativitet.

Myretuen er en naturbørnehave, hvor de er ude under åben himmel gennem de fire årstider. Her sanser og oplever børnene naturen på første hånd.

Det store dejlige område på godt 22.600 m2 rummer to dejlige skove, en stor bålhytte, to mindre bålpladser og et halvtag, hvor der søges ly, hvis vejret viser sig fra sin værste side.

Derudover er der et stort grønt område med rig mulighed for leg, læring og kreativitet. Her er der også plads og ro til fordybelse.

Myretuen er certificeret GRØNNE SPIRER, som er friluftsrådets grønne mærkningsordning for daginstitutioner, som gør en særlig indsats/arbejder mod en grønnere hverdag og sikrer at børnene oplever mere ude liv, større miljøforståelse og flere gode naturoplevelser i deres børnehavetid.

Læs mere herom på www.groennespirer.dk